четверг, 10 января 2013 г.

Thumba Photo Editor - фоторедактор для Windows phone free download - полная версия бесплатно

Thumba Photo Editor для Windows phone 7 и Windows phone 8

Совместимость: Windows phone 7 и Windows Phone 8
Разрешение: 480x800
Язык: Английский
Размер: 12.29 Мб

Описание:
Програма представляє вам поки самий просунутий фоторедактор для WP7-пристроїв. У фоторедакторі на даний момент поки доступно близько 50 різних фотоефектів, які можна застосувати до фотографій і зображень. В додаток є вбудований фото-аналізатор, який може просканувати пропоновану фотографію і виставити для неї найкращі параметри.

Так само доступні додаткові функції: зміна розміру, обрізка, поворот, дзеркальне відображення, додавання колірних кордонів або гранж-кадрів, видалення ефекту червоних очей і т.д. При використанні функції "автокорекція" використовуються наступні параметри: нормалізація яскравості, контрастності, відтінків, насиченості, різкості, експозиції, балансу білого, тіней, світла, відтінків сірого, видалення шумів, пастеризація, розфарбовування і т.д.

На фотографії можна накласти різні ефекти: такі як HDR, пом'якшення портрета, обробка дефектів шкіри, 3D окуляри, Velvia, lomo, чорно і білі кольори, вінтаж, стара фотографія, ефект зсуву і нахилу, відблиски, малюнок олівцем, збільшення розмитості, крос- процесинг і т.д. Природно, до фотографій можна додавати GPS-мітки і замітки.

Скачать Thumba Photo Editor free download - полная версия бесплатно для Windows phone 7 и Windows Phone 8 на Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 610, 510, Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 800, 820, Nokia Lumia 710, HTC 8X,HTC 8S

Скрины:


1 коммент.: